20062007 Veld 2007/04/21 Avanti - De Vinken 16-10
2007/04/21 Avanti - De Vinken 16-10
Mirjam vd Maarel-Duin
Mathijs Kranenburg
Marieke van Winden
30' Niet bekend Mirjam vd Maarel-Duin
30' Niet bekend Mathijs Kranenburg
30' Niet bekend Marieke van Winden
Doorloop jiska

Avanti heeft zich definitief veilig gespeeld in de thuiswedstrijd tegen De Vinken.

Na een moeizame start van de wedstrijd waarbij verdedigend teveel ruimte werd weggeven en De Vinken op een 1-5 voorsprong kwam, werd in de eerste helft de zaak weer rechtgezet. Binnen vijf minuten boog Avanti de stand om naar een 6-5 voorsprong en ging met 8-7 de rust in.

Na rust was het alleen maar Avanti dat de klok sloeg en De Vinken kon nauwelijks meer tot scoren komen. Slechts driemaal wisten de gasten nog te scoren. De dames van Avanti waren duidelijk beter dan hun opponentes en dat werd goed uitgespeeld. Eindstand 16-10.

Doelpunten: Dé Post (4), Mirjam Duin (3), Fenna Teunissen (3), Mathijs Kranenburg (2), Marieke van Winden (2), David Post en Ronald Struijk.