20062007 Veld 2007/04/18 ODO (M) -Avanti 16-19
Ronald Struijk
Fenna van Leeuwen
Mirjam vd Maarel-Duin
Marieke van Winden
30' Niet bekend Dé Post
30' Niet bekend Mathijs Kranenburg
30' Niet bekend David Post
30' Niet bekend Ronald Struijk
30' Niet bekend Mirjam vd Maarel-Duin
30' Niet bekend Fenna van Leeuwen
30' Niet bekend Marieke van Winden
Marieke van Winden(1)
Avanti heeft een geweldige prestatie geleverd door nummer twee ODO in eigen huis met 16-19 te verslaan.

Avanti begon de wedstrijd zeer sterk en kwam binnen zeven minuten op een 0-3 voorsprong. Vlak voor rust kwam ODO terug en boog een 4-6 achterstand om naar een 7-6 voorsprong. ODO speelt in deze fase meer op het schot en was daar zeer effectief in. Dé Post bracht echter vlak voor rust via een doorloop de 7-7 stand op het bord.

Onder het toeziend oog van de trainer van het volgende seizoen, Steven Mijnsbergen, was Avanti ook in de tweede helft de betere ploeg. Avanti kwam goed uit de kleedkamers en via Mirjam Duin en Ronald Struijk kwam de ploeg weer op twee punten. De gedrevenheid was zeer groot deze avond en het was een genot om de ploeg aan het werk te zien. Na tien minuten was zelfs een gat naar vier geslagen via Mathijs Kranenburg en Ronald Struijk. Eventjes raakte Avanti de controle over de wedstrijd kwijt en kwam ODO terug tot 10-12 maar daarna was het de ploeg uit Pijnacker die de lakens uitdeelde. Het ene fraaie doelpunt na de andere werd op de mat getoverd en via Mathijs Kranenburg (2x), Dé Post en een zeer fraaie doorloop van David Post werd het zelfs 10-16. Met nog zes minuten te spelen was de overwinning in de tas. Na de 12-18 mocht ODO in de laatste minuten nog wat dichterbij komen, maar met weer een zeer fraaie doorloop van David Post eindigde de wedstrijd in een 16-19 overwinning.

Een prima prestatie van de ploeg van Arjen van Nieuwenhuijzen die de voorafgaande trainingen zeer scherp had getraind op het spel van ODO en dat werd zeer goed uitgevoerd.

Doelpunten: Dé Post (7), Mathijs Kranenburg (5), David Post (2), Ronald Struijk (2), Mirjam Duin, Fenna Teunissen en Marieke van Winden.