20102011 Zaal 2011/03/12 Sporting Trigon -Avanti 22-16
2011/03/12 Sporting Trigon -Avanti 22-16
Iris Westhoven
Sharon vd Meer
30' Niet bekend Colin vd Zanden
30' Niet bekend Kitty vd Ende
30' Niet bekend Maaike Hazenkamp
30' Niet bekend Sharon vd Meer
30' Niet bekend Iris Westhoven
Sharon vd Meer(1)

Avanti verliest in Leiden de belangrijke wedstrijd tegen Sporting Trigon met 22-16. Na een 2-0 achterstand kwam Avanti terug tot 5-5 maar Trigon sloeg vervolgens toe en liep uit naar 11-5. Deze klap is Avanti eigenlijk niet meer te boven gekomen. Na een ruststand van 15-7 kwam Avanti nog terug tot 16-12 maar dit had teveel kracht gekost en Sporting Trigon kon de wedstrijd uitspelen. Eindstand 22-16.

Doelpunten: Colin van der Zanden (4), De Post (3), Ronald Struijk (3), David Post (2), Kitty van der Ende, Maaike Hazenkamp, Sharon van der Meer en Iris Westhoven.

Voor de foto's klik hier.

Door deze overwinning heeft Sporting Trigon zich veilig gespeeld. Futura wist te winnen van Rust Roest en zij hebben nu ook 11 punten. Aanstaande dinsdag speelt VEO tegen Groen Geel en dan weten we welke beslissingswedstrijden er gespeeld gaan worden. Want dat er beslissingswedstrijden gespeeld gaan worden is duidelijk.