20092010 Veld 2010/05/08 Ijsselvogels -Avanti 16-20
2010/05/08 Ijsselvogels -Avanti 16-20
Judith Post
Iris Westhoven
Mariska Zuidervaart
30' Niet bekend Mariska Zuidervaart
30' Niet bekend Judith Post
30' Niet bekend Iris Westhoven
30' Niet bekend Colin vd Zanden
Fenna van Leeuwen(1)

In het ijskoude Moordrecht boekte Avanti een regelmatige 20-16 overwinning op Ijsselvogels. Nadat IJsselvogels 1 een aantal wedstrijden met veel invallers heeft moeten spelen loopt daar de ziekenboeg enigszins leeg. Topschutter Dirk Rijneveld is weer terug in het veld en speelt zijn eerste wedstrijd na lange tijd afwezigheid. Overigens wordt Dirk uitgeschakeld door David Post.

Tot de rust gaan de ploegen gelijk op naar 9-11. Geen vuiltje aan de lucht voor Avanti. En wanneer een 4 punten voorsprong genomen wordt is de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Jammer dat gedurende de tweede helft het wat grimmig in het veld wordt. De warrig leidende scheidsrechter is hier ook debet aan. Het kost David een gele kaart vlak voor het eind van de wedstrijd. Door deze overwinning en het verlies van Maassluis is promotie naar de Overgangsklasse met nog drie wedstrijden te gaan al een feit. Proficiat !