20102011 Veld 2011/05/14 Avanti - Sporting Delta 20-13
2011/05/14 Avanti - Sporting Delta 20-13
Sharon vd Meer
Iris Westhoven
Cherrel Tonkes
69' Strafworp Dé Post(20 - 13)
68' Afstand Sporting Delta(19 - 13)
62' Afstand Sporting Delta(19 - 12)
62' Tekst Stefan voor David
62' Doorloop Maaike Hazenkamp(19 - 11)
61' Strafworp Sporting Delta(18 - 11)
59' Strafworp Sporting Delta(18 - 10)
58' Afstand David Post(18 - 9)
57' Afstand Sporting Delta(17 - 9)
57' Tekst Cherrel voor Iris(0 - 1)
57' Strafworp Sporting Delta(17 - 8)
54' Korte kans David Post(17 - 7)
52' Afstand Sporting Delta(16 - 7)
51' Vrije Bal Dé Post(16 - 6)
49' Afstand Sporting Delta(15 - 6)
47' Afstand Ronald Struijk(15 - 5)
46' Korte kans David Post(14 - 5)
45' Afstand Sporting Delta(13 - 5)
43' Vrije Bal Dé Post(13 - 4)
42' Afstand David Post(12 - 4)
41' Afstand Sporting Delta(11 - 4)
41' Strafworp Dé Post(11 - 3)
38' Korte kans Colin vd Zanden(10 - 3)
37' Afstand Sharon vd Meer(9 - 3)
35' Tekst Rust(0 - 1)
35' Afstand Sharon vd Meer(8 - 3)
32' Afstand Sporting Delta(7 - 3)
28' Strafworp Dé Post(7 - 2)
24' Afstand Ronald Struijk(6 - 2)
24' Afstand Sporting Delta(5 - 2)
22' Afstand Maaike Hazenkamp(5 - 1)
18' Korte kans Maaike Hazenkamp(4 - 1)
16' Afstand Sharon vd Meer(3 - 1)
15' Afstand Ronald Struijk(2 - 1)
13' Doorloop Maaike Hazenkamp(1 - 1)
3' Vrije Bal Sporting Delta(0 - 1)
Dé Post(5)
David Post(4)
Maaike Hazenkamp(4)
Ronald Struijk(3)
Sharon vd Meer(3)
Colin vd Zanden(1)

Een prima wedstrijd van Avanti. Een ruime 20-13 overwinning op een machteloos Sporting Delta. Na een 8-3 voorsprong bij rust werd het goede spel tot het eind van de wedstrijd volgehouden.  Eindstand 20-13.

David had zich geblesseerd bij een fietsongelukje, maar kon gelukkig toch in de basis starten tegen de ploeg uit Dordrecht. Het is Sporting Delta die de eerste score op het bord brengt. En pas na 13 minuten is het Maaike die met een prachtige doorloop de gelijkmaker aantekent. Daarna gaat het snel. Sporting Delta? heeft problemen met de sterke verdediging van Avanti. Met name het eerste verdedigingsvak met David, Kitty, Ronald en Sharon is een onneembare vesting. Na nog twee keer Maaike, twee keer Ronald en Sharon pakt Avanti een 6-2 voorsprong. Sporting Delta? heeft dan ook al een strafworp gemist. Dé en nogmaals Sharon zorgen voor 8 - 3 bij rust.

In de tweede helft wordt het goede spel voortgezet. Duidelijk is dat Sporting Delta? niet goed met het spel van Avanti overweg kan. Net zoals in de wedstrijd in Dordrecht moet Sporting Delta? machteloos toezien hoe Avanti blijft scoren. De vrije ballen bij Sporting Delta? leveren niets op en er wordt nog een tweede strafworp gemist. Na 15-5 leeft Sporting Delta? nog een beetje op, maar het gat is dan natuurlijk al veel te groot. In de slotfase komt Cherrel nog in het veld voor Iris en Sfefan Hogervorst voor David. Het is Dé die de wedstrijd afsluit met een strafworp verdiend door Colin.

Duidelijk in deze wedstrijd was dat de Avanti dames het steeds beter gaan doen. Was Iris tegen Eibernest/Vrolijk uitblinker, deze keer Maaike. Met een zeer sterke wedstrijd en maar liefst 4 scores.

Doelpunten : Dé Post(5), Maaike Hazenkamp en David Post (4), Sharon van der Meer en Ronald Struijk (3), Colin vd Zanden

Albatros - KVA     15-23
Futura - Refleks   7-9
Groen Geel - Eibernest/Vrolijk  11-16