20112012 Zaal 2011/11/19 Triaz -Avanti 19-30
2011/11/19 Triaz -Avanti 19-30
Babette Heyblom
Sharon vd Meer
59' Afstand Dé Post(19 - 30)
59' Doorloop Fenna van Leeuwen(19 - 29)
58' Afstand Colin vd Zanden(19 - 28)
56' Afstand Stefan Hogervorst(19 - 27)
55' Afstand Dé Post(19 - 26)
54' Afstand Triaz(19 - 25)
53' Strafworp Triaz(18 - 25)
52' Afstand Dé Post(17 - 25)
51' Afstand Dé Post(17 - 24)
50' Strafworp Ronald Struijk(17 - 23)
49' Vrije Bal Triaz(17 - 22)
48' Afstand Babette Heyblom(16 - 22)
47' Strafworp Dé Post(16 - 21)
45' Strafworp Triaz(16 - 20)
41' Afstand Ronald Struijk(15 - 20)
40' Strafworp Triaz(15 - 19)
39' Afstand Triaz(14 - 19)
36' Afstand Fenna van Leeuwen(13 - 19)
35' Afstand Ronald Struijk(13 - 18)
33' Afstand Triaz(13 - 17)
32' Afstand Triaz(12 - 17)
30' Korte kans Ronald Struijk(11 - 17)
30' Afstand Triaz(11 - 15)
30' Vrije Bal Triaz(10 - 14)
30' Strafworp Dé Post(10 - 15)
30' Afstand Fenna van Leeuwen(11 - 16)
29' Afstand Sharon vd Meer(9 - 14)
28' Afstand Triaz(9 - 13)
27' Afstand Triaz(8 - 13)
27' Afstand Ronald Struijk(7 - 13)
27' Afstand Triaz(7 - 12)
26' Vrije Bal Dé Post(6 - 12)
26' Doorloop Babette Heyblom(6 - 11)
21' Afstand Triaz(6 - 10)
19' Afstand Ronald Struijk(5 - 10)
16' Afstand Dé Post(5 - 9)
16' Afstand Babette Heyblom(5 - 8)
16' Afstand Sharon vd Meer(4 - 7)
16' Afstand Triaz(5 - 7)
12' Afstand Babette Heyblom(3 - 6)
8' Strafworp Ronald Struijk(3 - 5)
8' Afstand Triaz(4 - 6)
5' Afstand Ronald Struijk(3 - 4)
4' Afstand Triaz(3 - 3)
4' Doorloop Stefan Hogervorst(2 - 3)
3' Afstand Triaz(2 - 2)
2' Afstand Ronald Struijk(1 - 2)
2' Afstand Maaike Hazenkamp(1 - 1)
1' Strafworp Triaz(1 - 0)
Colin vd Zanden(1)

Het kost een paar centen. Maar dan heb je wel wat. Een bezoekje aan Triaz - Avanti in de Pijp in Amsterdam. 12 Euro parkeergeld en 3 Euro entree verder, en we zijn binnen voor de wedstrijd tegen Triaz. Een afstammeling van het eens machtige Luto.  En ook Triaz heeft het moeilijk met nog ongeveer 100 leden.

Eigenlijk is Avanti geen moment in de problemen geweest. Na een rommelig begin komt Avanti wat beter in de wedstrijd en er staat na 10 minuten een mooie 4-7 voorsprong voor Avanti op het scorebord. De wedstrijd is erg hard, maar met name de spelers van Triaz hebben hier zelf het meeste last van. Bij rust staat Avanti  op een comfortabele 9-14 voorsprong. In een helft dus al meer scores voor Triaz dan totaal in de eerste wedstrijd.

Triaz geeft het in de tweede helft zeker niet op. Zij blijven op een 4 punten achterstand tot 16-20, een kwartier in de tweede helft. Colin komt nog in het veld voor David en Manon voor Babette. En vanaf dat moment zet Avanti nog een flink tandje bij. Vooral Ronald en Dé blijven scoren.

Vijf minuten voor tijd is de stand 19-25 en met een enorme eiondsprint wordt de 30 toch nog bereikt. Het zijn Dé, Stefan, Colin , Fenna en Dé ( na een prachtige onderschepping van Ronald ) die de 30 volmaken. Waar voor het geld van de supporters. Want zo vaak wordt de 30 niet gehaald. De laatste jaren alleen thuis tegen KOAG en in de knotsgekke wedstrijd bij DSC vorig seizoen. Ronald en Dé zijn zoals vanouds weer de topschutters met resp. 9 en 8 doelpunten.

Doelpunten: Ronald Struijk(9) , Dé Post(8), Babette Heyblom(4), Fenna Teunissen (3), Sharon vd Meer en Stefan Hogervorst(2), Maaike Hazenkamp en Colin vd Zanden (1)