20112012 Zaal 2011/12/17 Rohda -Avanti 22-21
2011/12/17 Rohda -Avanti 22-21
Iris Westhoven
Sharon vd Meer
Babette Heyblom
59' Afstand Fenna van Leeuwen(22 - 21)
56' Afstand Manon Ballings(22 - 20)
55' Afstand Manon Ballings(22 - 19)
53' Niet bekend Rohda(22 - 18)
51' Afstand Fenna van Leeuwen(21 - 18)
50' Afstand Rohda(21 - 17)
50' Doorloop Maaike Hazenkamp(20 - 17)
48' Afstand David Post(20 - 16)
46' Niet bekend Rohda(20 - 15)
45' Afstand Maaike Hazenkamp(19 - 15)
44' Niet bekend Rohda(19 - 14)
44' Afstand Ronald Struijk(18 - 14)
42' Vrije Bal Rohda(18 - 13)
38' Korte kans Dé Post(17 - 13)
37' Afstand Rohda(17 - 12)
36' Strafworp Rohda(16 - 12)
35' Afstand David Post(15 - 12)
29' Afstand Rohda(15 - 11)
29' Afstand Maaike Hazenkamp(14 - 11)
27' Afstand David Post(14 - 10)
27' Niet bekend Rohda(14 - 9)
26' Afstand Stefan Hogervorst(13 - 9)
26' Strafworp Rohda(13 - 8)
25' Doorloop Rohda(12 - 8)
25' Niet bekend Rohda(11 - 8)
24' Niet bekend Rohda(10 - 8)
22' Afstand Stefan Hogervorst(9 - 8)
22' Afstand Rohda(9 - 7)
19' Strafworp Rohda(8 - 7)
18' Strafworp Dé Post(7 - 7)
17' Niet bekend Rohda(7 - 6)
16' Strafworp Rohda(6 - 6)
15' Afstand Rohda(5 - 6)
15' Afstand Maaike Hazenkamp(4 - 6)
14' Afstand Rohda(4 - 5)
8' Niet bekend Rohda(3 - 5)
8' Afstand David Post(2 - 5)
6' Niet bekend Rohda(2 - 4)
5' Korte kans Maaike Hazenkamp(1 - 4)
4' Afstand David Post(1 - 3)
2' Afstand Fenna van Leeuwen(1 - 2)
1' Afstand Stefan Hogervorst(1 - 1)
0' Afstand Rohda(1 - 0)
Ronald Struijk(1)

De derde wedstrijd op rij met één doelpunt verschil verloren. En erger nog, de aansluiting met de kop is nu verloren. Zes verliespunten met 25 doelpunten gemmiddeld  per wedstrijd. Hoe is het mogelijk. Ook vandaag had er zeker meer in gezeten. Hoewel Rohda uitzonderlijk fel speelde en aanvoerder Ivar Spierings het vak van Fenna, Sharon, Ronald en David volledig ontregelde, waren er toch kansen genoeg. Een aantal opgelegde vrije kansen werden gemist en Dé en Ronald kwamen tezamen tot 3 scores. Hierdoor werd David topscorer met 5 treffers, terwijl hij gewoonlijk vaker onder dan voor de korf te vinden is. Na een mooie voorspong in de 1e helft voor Avanti wordt Rohda langzaam sterker. Bij rust heeft Rohda een geflatteerde 15 - 11 voorsprong. Na rust blijft het dweilen met de kraan open. Het verschil blijft steeds 4 doelpunten tot het vlak voor tijd nog 22-21 wordt. Maar het is net te laat.

In de eerste helft pakt Avanti na 5 minuten al een 1-4 voorsprong door Stefan, Fenna, David en Maaike. De laatste met een prachtige omdraaibal aangeven door David.  Sharon en Fenna hebben de handen vol aan hun sterke tegenstanders.  Rohda komt langzaam terug. Na nog 4-6 door Maaike, die in de zoemer van de schotklok scoort, komt Rohda weer langszij en gaat erop en erover. In drie minuten scoort Rohda 5 maal en is de stand 13-8. Jammer dat juist in de periode vooral Dé veel pech heeft met zijn schoten. Bij rust is het 15-11, maar de wedstrijd is zeker nog niet gespeeld.

De tweede helft begint niet zo flitsend als de eerste. Pas na 5 minuten is het David die de eerste treffer aantekent, 15-12. Veel balbezit voor Avanti maar weinig rendement. Rohda blijft ook steeds scoren en na een kwartiertje is de stand 20-15. Steven neemt twee wissels, Iris voor Sharon en Manon voor Babette. Er lijken toch nog mogelijkheden. Na David, Maaike en Fenna voor 21-18 is het Manon die Avanti 3 minuten voor het einde met twee magistale afstandtreffers nog hoop geeft. Fenna scoort de aansluittreffer 40 seconden voor tijd, maar Rohda geeft het niet meer uit handen.

Doelpunten: Maaike en David 5,  Fenna en Stefan 3, Manon en Dé 2 en Ronald.

OA/HotelWarnsborn - Triaz  21-19