20102011 Zaal 2010/12/11 Avanti - BEP 23-23
Iris Westhoven
Sharon vd Meer
Marjolein van Breukelen
0' Tekst Welkom
28' Afstand Ronald Struijk
24' Afstand Ronald Struijk
22' Afstand Colin vd Zanden
20' Niet bekend BEP
20' Afstand BEP
20' Afstand Colin vd Zanden
18' Afstand BEP
16' Afstand Ronald Struijk
14' Afstand BEP
12' Afstand BEP
11' Vrije Bal Dé Post
10' Afstand BEP
8' Vrije Bal BEP
7' Afstand Dé Post
6' Afstand Maaike Hazenkamp
4' Strafworp Ronald Struijk
3' Korte kans BEP
3' Afstand Dé Post
2' Afstand Sharon vd Meer
2' Afstand BEP
29' Korte kans BEP
28' Afstand Dé Post
26' Afstand BEP
24' Afstand BEP
22' Strafworp zelf verdiendDé Post
20' Afstand Iris Westhoven
19' Afstand BEP
19' Afstand Dé Post
15' Niet bekend Dé Post
15' Niet bekend Colin vd Zanden
15' Niet bekend Maaike Hazenkamp
15' Niet bekend Stefan Hogervorst
Sharon vd Meer(1)

Een 23-23 eindstand na een prachtige wedstrijd waarin BEP pas 3 minuten voor het eind van de wedstrijd voor het eerst op voorsprong kwam. 10 seconden voor het eindsignaal schiet Koen van Eijk de 23 - 23 uit een vrije bal binnen. 20 seconden voor tijd scoort Stefan Hogervorst van afstand de 23-22 en Avanti lijkt zeker van winst. Echter een discutabele vrije bal  zorgt toch nog voor de verdiende gelijkmaker.

de

Met Stefan Hogervorst op de plek van David Post en Marjolein van Breukelen op de plek van de geblesseerde Kitty van der Ende,  werd een half uur te laat aan de wedstrijd begonnen. De twee schutters van BEP ( Koen van Eijk en Rick van den Bosch) gekoppeld aan resp. Dé en Stefan. En vooral de strijd tussen Dé en Koen was een wedstrijd in een wedstrijd. Koen trok met zijn gelijkmaker uiteindelijk aan het langste eind en won de onderlinge strijd met maar liefst 9-8.

iris

Avanti neem al snel een 4-0 voorsprong door 2 keer Ronald, Colin en Dé. BEP lijkt geen schim van de ploeg die van Groen Geel heeft gewonnen.  Pas na 10 minuten komt de eerste score voor BEP op het bord. Stefan onderschept veel ballen in de verdediging door mee te gaan in de afvang en zijn tegenstander vrij te laten. De rust wordt bereikt bij een 12-10 voorsprong voor Avanti en BEP heeft nog niet voorgestaan.

colin

In de tweede helft kruipt BEP steeds dichterbij. De duels tussen Dé en zijn tegenstander zijn enerverend en Colin neemt de paalzone goed voor zijn rekening. Het wordt steeds spannender en bij 17-16 wordt een doelpunt van Stefan afgekeurd en schiet BEP de gelijkmaker binnen. 3 minuten voor het einde van de wedstrijd wordt Stefan beloond voor zijn harde werken en schiet de 21-21 binnen met zijn eerste doelpunt. De laatste 3 minuten zijn net zoals tegen VEO weer zinderend spannend. BEP neemt weer een 21-22 voorsprong. Een schot van de ingevallen Cherrel draait uit de korf,  Colin scoort vanuit een ingestudeerde vrije bal van Dé 22-22 en Stefan is met 20 seconden bijna de matchwinnaar met zijn afstandschot. Helaas neemt BEP hier geen genoegen mee en de toegekende vrij bal wordt keurig afgemaakt.

stefan

Doelpunten: Dé Post (8), Ronald Struijk (4), Colin van der Zanden (4), Maaike Hazenkamp (3), Stefan Hogervorst (2), Sharon van der Meer en Iris Westhoven.