Colin vd Zanden
Kitty vd Ende
Manon Ballings
60' Tekst Einde
58' Strafworp Dé Post(27 - 16)
57' Afstand Triaz(26 - 16)
56' Afstand Triaz(26 - 15)
56' Afstand Babette Heyblom(26 - 14)
55' Strafworp Triaz(25 - 14)
55' Afstand David Post(25 - 13)
54' Korte kans Ronald Struijk(24 - 13)
52' Tekst Kitty voor Sharon
52' Vrije Bal Dé Post(23 - 13)
52' Afstand Triaz(22 - 13)
50' Tekst Colin voor Stefan
49' Afstand David Post(22 - 12)
48' Afstand Fenna van Leeuwen(21 - 12)
47' Strafworp Dé Post(20 - 12)
45' Afstand Triaz(19 - 12)
45' Tekst Manon voor Maaike
44' Afstand Triaz(19 - 11)
42' Strafworp Ronald Struijk(19 - 10)
38' Korte kans Triaz(18 - 10)
37' Afstand Stefan Hogervorst(18 - 9)
34' Afstand Sharon vd Meer(17 - 9)
34' Afstand David Post(16 - 9)
32' Doorloop Triaz(15 - 9)
30' Tekst Rust
29' Afstand Stefan Hogervorst(15 - 8)
29' Afstand Triaz(14 - 8)
28' Strafworp Ronald Struijk(14 - 7)
26' Afstand Triaz(13 - 7)
22' Korte kans Dé Post(13 - 6)
22' Afstand Ronald Struijk(12 - 6)
21' Strafworp Triaz(11 - 6)
20' Doorloop Babette Heyblom(11 - 5)
20' Korte kans Stefan Hogervorst(10 - 5)
19' Afstand Sharon vd Meer(9 - 5)
18' Strafworp Triaz(8 - 5)
18' Strafworp Dé Post(8 - 4)
17' Afstand Triaz(7 - 4)
16' Korte kans Triaz(7 - 3)
13' Strafworp Ronald Struijk(7 - 2)
12' Afstand Babette Heyblom(6 - 2)
12' Doorloop Stefan Hogervorst(5 - 2)
10' Afstand Ronald Struijk(4 - 2)
8' Afstand Ronald Struijk(3 - 2)
7' Afstand Stefan Hogervorst(2 - 2)
7' Afstand Triaz(1 - 2)
4' Afstand Triaz(1 - 1)
2' Afstand Fenna van Leeuwen(1 - 0)
0' Tekst We zijn gestart
Fenna van Leeuwen(2)

In een sfeervolle Viergang heet Avanti met 27-16 van Triaz gewonnen. Er was van alles aan gedaan om er een feestje in de Viergang van te maken. De ploegen werden in het spotlicht voorgesteld en tijdens de wedstrijd werd er zelfs opzwepende muziek gedraaid wanneer het wat stiller op de tribune was. Ook zal Schoonenberg hoorcomfort wat extra klanten krijgen. Vooral van de mensen die in de buurt van de 'toeter' zaten. Dit is een soort Vuvuzela maar dan veel harder en scherper.

Net zoals de uitwedstrijd was het een keihard duel. Vooral onder de korf werden er harde duels uitgevochten. Triaz heeft korfballend niet genoeg kracht om met Avanti mee te komen en probeert het dus op het fysieke vlak. De eerste 10 minuten komt Avanti daardoor niet erg in het spel en Steven roept de ploeg al snel met een time-out naar de kant. De stand is dan 2-2.  Het korte gesprekje heeft succes want het gaat daarna wat beter lopen. Onder luide aanmoediging van het publiek is de stand 10 minuten later 10-5 in het voordeel van Avanti.

Het is dan eigenlijk al duidelijk dat Triaz het niet meer gaat redden en het publiek geniet tot aan de rust van een aantal prachtige combinaties tussen Stefan en Dé. Stefan laat zijn tegenstander alle hoeken van het veld zien en Dé scoort een prachtige treffer (13-6) uit de afvang. Het is Stefan die met 2 seconden op de klok de ruststand op 15-8 zet. Een '30er' lijkt weer eens mogelijk.

In de tweede helft zakt de wedstrijd weg naar een bedenkelijk niveau. De fut is er helemaal uit en er worden alleen nog harde duels uitgevochten. Uit een van de duels loopt Ronald ook nog tegen een gele kaart aan waardoor hij waarschijnlijk een schorsing kan verwachten. Na een kwartier in de tweede helft hebben de ploegen 4 keer gescoord. Steven besluit tot een aantal wissels. Kitty (die er na een lange blessure weer bij is) voor Sharon, Manon voor Maaike en Colin voor Stefan.

Het laatste kwartier komt de doelpuntenmachine weer enigszins op gang maar de 30 wordt niet meer gehaald. Eindstand 27-16. Na dit weekend lijkt de zaalcompetitie voor Avanti gespeeld. Met een voorsprong van 8 punten op Triaz en een achterstand van 6 op de koplopers lijken degradatie of promotie niet meer mogelijk.

Scores: Ronald (7) , Dé en Stefan (5) David en Babette  (3), Fenna en Sharon (2)

Ronald is wederom topscorer met 7 doelpunten en staat ook ruim aan kop in de topscorerslijst: