20112012 Zaal 2012/01/28 DSC -Avanti 25-13
Arie Vingerling
Sharon vd Meer
Babette Heyblom
60' Tekst Pfffff
59' Afstand Arie Vingerling(25 - 13)
58' Afstand Fenna van Leeuwen(25 - 12)
57' Strafworp DSC(25 - 11)
54' Korte kans Stefan Hogervorst(24 - 11)
52' Afstand DSC(24 - 10)
51' Afstand DSC(23 - 10)
49' Doorloop Stefan Hogervorst(22 - 10)
47' Afstand Stefan Hogervorst(22 - 9)
46' Afstand DSC(22 - 8)
46' Strafworp DSC(21 - 8)
45' Afstand DSC(20 - 8)
43' Afstand DSC(19 - 8)
41' Tekst Arie voor Chris
41' Tekst Manon voor Sharon
40' Afstand DSC(18 - 8)
39' Afstand DSC(17 - 8)
38' Doorloop DSC(16 - 8)
38' Afstand DSC(15 - 8)
37' Afstand David Post(14 - 8)
36' Tekst Time out
36' Afstand Fenna van Leeuwen(14 - 7)
33' Afstand Maaike Hazenkamp(14 - 6)
30' Tekst Rust
29' Afstand DSC(14 - 5)
27' Korte kans DSC(13 - 5)
26' Afstand DSC(12 - 5)
24' Afstand DSC(11 - 5)
23' Afstand DSC(10 - 5)
20' Tekst Time out
19' Korte kans DSC(9 - 5)
18' Vrije Bal DSC(8 - 5)
15' Strafworp DSC(7 - 5)
14' Afstand DSC(6 - 5)
13' Afstand DSC(5 - 5)
11' Afstand DSC(4 - 5)
11' Korte kans Stefan Hogervorst(3 - 5)
8' Afstand DSC(3 - 4)
7' Afstand Chris Hooijmans(2 - 4)
7' Afstand DSC(2 - 3)
6' Afstand Stefan Hogervorst(1 - 3)
6' Strafworp DSC(1 - 2)
3' Doorloop David Post(0 - 2)
1' Afstand David Post(0 - 1)
0' Tekst We zijn begonnen
Stefan Hogervorst(5)
David Post(3)
Fenna van Leeuwen(2)
Maaike Hazenkamp(1)
Chris Hooijmans(1)
Arie Vingerling(1)

Een collectieve off-day van Avanti 1.  Na een 3-5 voorsprong in de eerste helft komt Avanti er niet meer aan te pas met een 25-13 nederlaag tot gevolg.

chris

Met Chris Hooijmans op de plaats van de geschorste Ronald Struijk begint Avanti nog goed aan de wedstrijd. Via twee doelpunten van David Post komt Avanti binnen vijf minuten met 0-2 aan de leiding. Deze voorsprong weten ze te behouden tot aan de 3-5 waarbij Chris Hooijmans bij zijn debuut ook weet te scoren. Vol ongeloof kijkt het Avanti publiek naar het vervolg van de eerste helft. Avanti weet in de eerste helft niet meer te scoren en gaat van een 3-5 voorsprong naar een 14-5 achterstand bij rust. DSC was op alle fronten beter, ze kwamen veel vaker tot schot in een aanval. Avanti had vaak al 15 seconden nodig om uberhaupt to schot te komen en verdedigend was de rebound niet goed verzorgd.

stefan

Maar Avanti heeft in Eindhoven wel vaker voor een stunt gezorgd door na een enorme achterstand nog terug te komen en daar hoopte het Avanti-publiek dan ook op. De eerste 8 minuten na rust gloorde er hoop toen Avanti driemaal achter elkaar scoorde (14-8). Maar toen was het afgelopen met de inhaalrace en DSC ging verder waar het in de eerste helft gebleven was: zeer zuiver van afstand schieten. Steven Mijnsbergen bracht Manon Ballings en Arie Vingerling nog in het veld voor Sharon van der Meer en Chris Hooijmans. Vanuit de 14-8 werd het 22-8. Werderom een grote serie doelpunten achter elkaar voor DSC. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een ontluisterende 25-13 nederlaag.

arie

Doelpunten: Stefan Hogervorst (5), David Post (3), Fenna Teunissen (2), Maaike Hazenkamp, Chris Hooijmans en Arie Vingerling.

OA/HotelWarnsborn - Rohda  21-20