20112012 Zaal 2012/02/21 Avanti - BEP 23-14
2012/02/21 Avanti - BEP 23-14
Vincent van Beek
Babette Heyblom
Arie Vingerling
60' Tekst Eindstand 23-14
59' Afstand Vincent van Beek(23 - 14)
58' Afstand Ronald Struijk(22 - 14)
58' Strafworp Ronald Struijk(21 - 14)
57' Korte kans Arie Vingerling(20 - 14)
55' Afstand BEP(19 - 14)
55' Tekst BEP mist sw
54' Tekst Vincent voor stefan (blessure)
52' Afstand David Post(19 - 13)
52' Afstand Fenna van Leeuwen(18 - 13)
48' Afstand BEP(17 - 13)
48' Afstand Stefan Hogervorst(17 - 12)
48' Tekst Nikki voor Kitty
47' Afstand BEP(16 - 12)
45' Doorloop Maaike Hazenkamp(16 - 11)
41' Tekst Ronald mist sw
40' Afstand Stefan Hogervorst(15 - 11)
39' Strafworp BEP(14 - 11)
36' Afstand BEP(14 - 10)
36' Doorloop Fenna van Leeuwen(14 - 9)
32' Afstand Kitty vd Ende(13 - 9)
31' Afstand Stefan Hogervorst(12 - 9)
30' Afstand Fenna van Leeuwen(11 - 9)
30' Doorloop BEP(10 - 9)
30' Tekst Rust 10-8
30' Tekst Arie voor Dé
29' Afstand Stefan Hogervorst(10 - 8)
29' Afstand Stefan Hogervorst(9 - 8)
27' Afstand Fenna van Leeuwen(8 - 7)
25' Doorloop BEP(7 - 7)
25' Afstand BEP(7 - 6)
23' Afstand David Post(7 - 5)
23' Doorloop BEP(6 - 5)
21' Afstand BEP(6 - 4)
20' Strafworp BEP(6 - 3)
20' Afstand David Post(6 - 2)
18' Afstand Ronald Struijk(5 - 2)
17' Korte kans Kitty vd Ende(4 - 2)
16' Afstand Dé Post(3 - 2)
15' Tekst Time out
14' Strafworp Ronald Struijk(2 - 2)
14' Tekst Bep mist sw
6' Korte kans BEP(1 - 2)
3' Afstand BEP(1 - 1)
1' Doorloop Babette Heyblom(1 - 0)
0' Tekst We zijn begonnen
Arie Vingerling(1)

Een verrassend ruime overwinning op BEP uit Purmerend. Na een 10-8 voorspong bij rust loopt Avanti zonder nog in gevaar te komen uit naar een 23-14 overwinning.

Deze keer geen duel tussen Dé Post en Koen van Eck maar tussen Stefan Hogervorst en Rick van den Bosch. Stevige duels, soms op het randje. In de beginfase van de wedstrijd wordt door beide ploegen veel kansen gemist. Vooral onder de korf laten Ronald en Fenna mooie kansen liggen. BEP heeft veel pech bij afstandschoten en Avanti  neemt een 6-2 voorsprong na 20 minuten. Het is Stefan die in de laatste minuut van de eerste helft alle irritatie van zich afschiet met twee magistrale treffers. Ruststand 10-8.

In de tweede helft is BEP niet bij machte terug te komen in de wedstrijd. Hoewel Rick van den Bosch Stefan vanuit de uitworp verschalkt met een prachtige doorloop. Arie speelt de tweede helft voor Dé. En in de loop vande tweede helft komen Nikki vanTrigt en Vincent van Beek ook nog in het veld waardoor Babette met drie jeugdspelers in het vak speelt. Overigens laat het vak een zeer goede indruk achter. Met name Arie speelt een prima tweede heflt op de plek van Dé en lijkt er helemaal klaar voor.

Ook BEP wisselt nog een aantal keer en Avanti loopt gestaag uit naar een 23-14 eindstand. En net zoals in de eerste helft weer een score in de slotseconden. Het is nu Vincent die zijn eerste score in de zaal in Avanti 1 aantekent. Door deze overwinning blijft er nog kans op een 3e plaats in de eindstand.

Doelpunten: Stefan (5) , Ronald en Fenna (4), David (3), Kitty (2), Dé , Maaike, Babette, Arie en Vincent.