20102011 Zaal 2011/01/22 Futura -Avanti 22-21
2011/01/22 Futura -Avanti 22-21
Iris Westhoven
Sharon vd Meer
30' Tekst En we zijn begonnen
29' Afstand Futura(1 - 0)
29' Afstand Colin vd Zanden(1 - 1)
29' Afstand Ronald Struijk(1 - 2)
27' Afstand Futura(2 - 2)
27' Afstand Futura(3 - 2)
26' Tekst Doelpunt Maaike afgekeurd
23' Vrije Bal Futura(4 - 2)
22' Vrije Bal Ronald Struijk(4 - 3)
20' Afstand Futura(5 - 3)
19' Tekst Doelpunt Colin afgekeurd
15' Afstand Colin vd Zanden(5 - 4)
15' Afstand Futura(6 - 4)
14' Afstand Futura(7 - 4)
13' Tekst Time out Avanti
9' Strafworp Futura(8 - 4)
8' Doorloop Futura(9 - 4)
7' Strafworp Futura(10 - 4)
6' Afstand Ronald Struijk(10 - 5)
5' Niet bekend David Post(10 - 6)
4' Afstand Futura(11 - 6)
4' Afstand Futura(12 - 6)
3' Korte kans David Post(12 - 7)
2' Afstand Ronald Struijk(12 - 8)
2' Strafworp Futura(13 - 8)
0' Vrije Bal Dé Post(13 - 9)
30' Tekst 5 minuten voor Edwin
28' Afstand Iris Westhoven(13 - 10)
27' Afstand Futura(14 - 10)
26' Strafworp Dé Post(14 - 11)
26' Afstand Colin vd Zanden(14 - 12)
25' Afstand Ronald Struijk(14 - 13)
24' Niet bekend Ronald Struijk(14 - 14)
23' Afstand Colin vd Zanden(14 - 15)
22' Vrije Bal Futura(15 - 15)
22' Tekst Time out Futura
20' Strafworp Futura(16 - 15)
15' Afstand Ronald Struijk(16 - 16)
14' Strafworp Futura(17 - 16)
12' Afstand Colin vd Zanden(17 - 17)
12' Afstand Futura(18 - 17)
10' Vrije Bal Ronald Struijk(18 - 18)
9' Afstand Futura(19 - 18)
6' Strafworp Futura(20 - 18)
5' Korte kans Ronald Struijk(20 - 19)
5' Vrije Bal Futura(21 - 19)
4' Strafworp Dé Post(21 - 20)
3' Afstand Maaike Hazenkamp(21 - 21)
3' Tekst Time out Avanti
1' Afstand Futura(22 - 21)
0' Tekst En het is afgelopen, helaas verloren.
Ronald Struijk(9)
Colin vd Zanden(5)
Dé Post(3)
David Post(2)
Iris Westhoven(1)
Maaike Hazenkamp(1)

Na een zwakke eerste helft met een 13-9 achterstand, herstelde Avanti zich prima in de tweede helft. De ploeg van Edwin Visser kwam heel goed terug van de 14-10 en pakte zelfs een 14-15 voorsprong. Maar teveel overtredingen van de ploeg uit Pijnacker met een strafworp of vrije bal als gevolg leidde het verlies in. Na de 18-18 pakte Futura een twee punten voorsprong naar 20-18. Avanti pareerde deze nog via 21-21, maar de matchwinnaar werd Jelle van Osnabrugge van Futura. Op 1.45 scoorde hij de 22-21 en Avanti was niet bij machte om gelijk te maken. Topscoorder Ronald Struijk verstopte zich juist in deze cruciale fase achter de korf en liet daarmee de kans liggen om zijn 10e treffer te maken en zijn ploeg aan een gelijkspel te helpen. De uitslagen in de Overgangsklasse D zijn dusdanig dat alle ploegen heel dicht naar elkaar toe kruipen en er nog een knotsgek slot van deze competitie voor de deur staat.

Doelpunten: Ronald Struijk (9), Colin van der Zanden (5), Dé Post (3), David Post (2), Maaike Hazenkamp en Iris Westhoven.