20082009 Zaal 2008/11/22 Avanti - VIKO 20-6
2008/11/22 Avanti - VIKO 20-6
Mariska Zuidervaart
30' Niet bekend Colin vd Zanden
30' Niet bekend Mariska Zuidervaart
30' Niet bekend Kitty vd Ende
Kitty vd Ende(1)

Avanti bleek deze avond een maatje te groot voor tegenstander VIKO. Voor de ploeg uit Vianen het besefte stonden ze op een 5-0 achterstand na een zeer sterke start van Avanti. Er werd in hoog tempo gecombineerd en het scoringspercentage was hoog. Met de rust was de voorsprong al uitgebreid naar 11-3. Na de rust had Avanti aanvankelijk moeite om de concentratie te houden en bleef het verschil op acht doelpunten zitten (14-6), maar in het laatste kwartier ging de turbo er weer op en werd de 20 zelfs nog gehaald. Het mooiste doelpunt van de avond was tevens het laatste doelpunt toen Colin ook figuurlijk het aanzetten van de turbo met zijn voet liet zijn en vanaf de middenlijn scoorde. Eindstand 20-6.

Doelpunten: Ronald Struijk (5), Colin van der Zanden (5), Dé Post (4), Fenna Teunissen (2), Mariska Zuidervaart (2), Kitty van der Ende en David Post.

Merwede - VIKO

Aanstaande zaterdag een belangrijke wedstrijd voor Avanti. Eén van de kampioenskandidaten, ONDO uit 's Gravenzande, komt naar sporthal De Viergang. Na twee gemakkelijk gewonnen wedstrijden tegen SSS en VIKO wacht de ploeg van Steven Mijnsbergen de eerste serieuze krachtmeting van dit seizoen. Toeschouwers van harte welkom. De wedstrijd begint om 20.00 uur.