20112012 Veld 2012/04/28 Albatros -Avanti 12-25
Arie Vingerling
Cherrel Tonkes
Babette Heyblom
70' Tekst Afgelopen
69' Afstand Albatros(12 - 25)
64' Afstand Arie Vingerling(11 - 25)
62' Afstand Albatros(11 - 24)
62' Tekst Manon, Jordi, Cherrel en Arie er in
62' Afstand Fenna van Leeuwen(10 - 24)
61' Afstand Albatros(10 - 23)
52' Afstand Dé Post(9 - 23)
49' Afstand Dé Post(9 - 22)
46' Korte kans David Post(9 - 21)
44' Korte kans Ronald Struijk(9 - 20)
41' Afstand Stefan Hogervorst(9 - 19)
40' Afstand Stefan Hogervorst(9 - 18)
39' Korte kans Maaike Hazenkamp(9 - 17)
37' Afstand Fenna van Leeuwen(9 - 16)
35' Tekst Rust
33' Afstand Dé Post(9 - 15)
32' Afstand Stefan Hogervorst(9 - 14)
30' Afstand David Post(9 - 13)
30' Afstand Albatros(9 - 12)
27' Afstand Stefan Hogervorst(8 - 12)
26' Afstand Albatros(8 - 11)
25' Afstand David Post(7 - 11)
25' Afstand Albatros(7 - 10)
23' Doorloop Stefan Hogervorst(6 - 10)
23' Afstand Albatros(6 - 9)
21' Strafworp Ronald Struijk(5 - 9)
19' Korte kans David Post(5 - 8)
17' Vrije Bal Dé Post(5 - 7)
16' Afstand Albatros(5 - 6)
13' Afstand Ronald Struijk(4 - 6)
12' Korte kans Maaike Hazenkamp(4 - 5)
11' Afstand Stefan Hogervorst(4 - 4)
11' Afstand Dé Post(4 - 3)
10' Afstand Albatros(4 - 2)
10' Afstand Fenna van Leeuwen(3 - 2)
9' Afstand Albatros(3 - 1)
9' Afstand Kitty vd Ende(2 - 1)
7' Doorloop Albatros(1 - 0)
7' Doorloop Albatros(2 - 0)
0' Tekst We zijn begonnen
Arie Vingerling(1)

Avanti heeft in Zwijndrecht een ruime 12-25 overwinning behaald op Albatros. Albatros was alleen de eerste 10 minuten in  staat om tegenstand te bieden, daarna was het alleen Avanti wat de klok sloeg. Uitblinker was Stefan Hogervorst met maar liefst 7 scores en een groot aantal onderscheppingen in de verdediging. Zijn tegenstander had het niet best.

stefan

Albatros, de ploeg van oude bekende Karim Ratoube,  kwam prima uit de startblokken en pakte zelfs na 10 minuten een 4-2 voorsprong. Aanvallend echter was Avanti op dat moment al veel sterker en in staat de bal lang in de aanval te houden door prima reboundwerk. Alleen de vizieren stonden nog niet op scherp.

Dan slaagt Avanti er in los te komen en vlot scorend wordt Albatros achtergelaten. Na 20 minuten is het al 6-10. Avanti is duidelijk te sterk voor Albatros. Waar andere ploegen Avanti nog wel eens aan het wankelen brengen door fysiek te gaan spelen laat Albatros Avanti lekker spelen en komt er niet meer aan te pas. Albatros komt niet onder zware druk uit en alleen de dames scoren nog van afstand.  Bij het rustsignaal is Avanti maar liefst uitgelopen top 9-15.

.

In de tweede helft minder spektakel dan in de eerste. De omstandigheden worden wat minder, het gaat een beetje miezeren en harder waaien. Avanti echter blijft nog wel scoren. En pas na het mooiste doelpunt van de wedstrijd, de 9-23 van Dé aangegeven vanuit een doorloop van Stefan, is het Albatros dat de eerste score in de tweede helft aantekent. Er zijn dan al 17 minuten in de tweede helft gespeeld.

ronald

Acht minuten voor het einde brengt coach Steven Mijnsbergen Manon Ballings, Cherrel Tonkes, Arie Vingerling en Jordi van Zuidam in het veld. Het is Arie die ook nog een doelpuntje meepikt en bij het eindsignaal is de stand 12-25. Een onverwacht ruime overwinning, hoewel de thuiswedstrijd ook al zeer ruim met 22-9 gewonnen werd. Blijkbaar ligt Avanti het spel van Albatros wel.

jordi

Doelpunten: Stefan Hogervorst(7), Dé Post(5), David Post(4), Ronald Struijk en Fenna Teunissen (3), Maaike Hazenkamp(2), Kitty vd Ende en Arie Vingerling.

Over twee weken ( 12 mei ) de kraker tegen Oranje Wit op ons eigen veld. Bij winst worden de reuniegasten op het kampioenschap in de Overgangsklasse getrakteerd.