20072008 Veld 2008/05/31 All Ready -Avanti 11-11
2008/05/31 All Ready -Avanti 11-11
Laura van Leersum
Kirsten Post
Leo Vreugdenhil
30' Niet bekend Laura van Leersum
30' Niet bekend Kitty vd Ende
30' Niet bekend Kirsten Post
30' Niet bekend Colin vd Zanden
Kirsten Post(1)

Avanti is er niet in geslaagd om de volle twee punten mee terug te nemen naar Pijnacker. Tegen het tegen degradatie strijdende All Ready werd het 11-11 na een 6-8 voorsporng bij rust. Voor Avanti was het heerlijk om weer eens op gras te spelen. Een aantal spelers bij Avanti prefereert nog altijd het echte groene gras boven het kunstgras.

Leo

Avanti kwam vlot op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Kitty van der Ende (ringloos afstandsschot), Fenna Teunissen en Laura van Leersum (omdraaibal).  Het was Avanti zelf dat All Ready weer in de wedstrijd hielp door in de verdediging teveel te happen en teveel overtredingen te maken. All Ready kreeg drie strafworpen waarvan er twee benut werden. Na twintig minuten waren de rollen omgedraaid en stond de ploeg uit Zierikzee met 4-3 voor. Er vielen deze wedstrijd weinig echte velddoelpunten, het waren vooral vrije ballen en strafworpen die de scores bepaalden. Avanti wist voor rust weer een voorsprong te pakken door twee vrije ballen van Ronald Struijk, een schot van afstand van Colin van der Zanden en twee zelfverdiende strafworpen van Dé Post. Ruststand 6-8.

Toen direct na rust Laura van Leersum de 6-9 scorde leek Avanti te gaan doorpakken, maar niets was minder waar. Via een balletje onder de korf en een strafworp kwam All Ready terug tot 8-9. Op dat moment verstapte Colin van der Zanden zich en moest geblesseerd het veld verlaten. Er zit een mega ei op zijn enkel dus het is maar de vraag of hij deze competitie nog in aktie komt. Leo Vreugdenhil (speler uit Avanti 5) was mee als reserve en hij kon hierdoor zijn debuut maken in Avanti 1 en hij deed dat zeer verdienstelijk. Dé Post bracht van afstand de marge weer op twee en na de 10-11 was het Kirsten Post die van afstand de 9-11 maakte. Avanti kwam daarna ondanks diverse schotkansen niet meer tot scoren en het lukte All Ready om via een afstandschot en weer een strafworp toch nog een punt te behalen. Eindstand 11-11.

Doelpunten: Dé Post (3), Laura van Leersum (2), Ronald Struijk (2), Kitty van der Enden, Kirsten Post, Fenna Teunissen en Colin van der Zanden.