20072008 Veld 2007/09/08 De Vinken -Avanti 13-16
2007/09/08 De Vinken -Avanti 13-16
Mathijs Kranenburg
Kirsten Post
30' Niet bekend Mathijs Kranenburg
30' Niet bekend Kitty vd Ende
30' Niet bekend Kirsten Post
Kirsten Post(1)

Avanti heeft het nieuwe seizoen geopend met flitsende nieuwe trainingspakken en een meer dan verdiende overwinning op De Vinken in Vinkeveen. De ploeg van Steven Mijnsbergen kreeg de hele wedstrijd veel ruimte om te schieten en liet eigenlijk alleen in de eerste helft na om meer rendement uit de vele schoten te halen. Gevolg was dat De Vinken goed bij kon blijven tot aan de rust.  Het was Fenna Teunissen die in de laatste aanval voor rust Avanti nog net met een voorsprong de rust liet ingaan (5-6).

Gelijk in de eerste aanval na de rust scoorde Kitty van der Ende van afstand en had Avanti weer een twee puntenmarge te pakken. Het tempo lag beduidend hoger dan in de eerste helft en dat wierp zijn vruchten af. Na de 5-8 en de 6-8 maakte het tweede aanvalsvak van Avanti weer twee doelpunten achter elkaar en werd het verschil vier (6-10). Het lukte de ploeg echter niet om verder weg te lopen en het verschil bleef op zo'n 3 tot 5 doelpunten zitten. Eindstand 13-16.

Doelpunten: Dé Post (5), Mathijs Kranenburg (4), Kitty van der Ende (2), Fenna Teunissen (2), David Post, Kirsten Post en Ronald Struijk.

SDO (K) - Tempo 7-15
ONDO (G) - Fortissimo 13-6
VEO - All Ready 20-12

En natuurlijk na de wedstrijd ook nog even reclame maken voor de nieuwe sponsors in de gele M in Woerden. De verslaggever heeft trouwens zelden zo snel het avondeten naar binnen moeten werken. Wat een tempo!

Foto's van de wedstrijd staan nu in het fotoalbum.