20072008 Veld 2007/09/15 Avanti - Ondo 16-18
2007/09/15 Avanti - Ondo 16-18
Kirsten Post
Mathijs Kranenburg
Jiska de Boer
30' Niet bekend Kirsten Post
30' Niet bekend Kitty vd Ende
30' Niet bekend Mathijs Kranenburg
30' Niet bekend Jiska de Boer
Jiska de Boer(1)
Het vele publiek langs de kant kreeg erg veel doelpunten voorgeschoteld tijdens de wedstrijd Avanti tegen ONDO. Avanti kwam in het begin van de wedstrijd nog op voorsprong 1-0 via Kitty van der Ende en 2-1 door Mathijs Kranenburg. Maar ONDO nam daarna het heft in handen en kwam op een 2-4 voorsprong. Avanti heeft gedurende de rest van de wedstrijd deze twee puntenmarge niet meer kunnen overbruggen. Een aantal keer kon Avanti nog op één punt komen, maar het lukte maar niet om op gelijke hoogte te komen. Na een ruststand van 7-9 eindigde de tweede helft in een gelijkspel en de totale wedstrijd in een 16-18 overwinning voor ONDO.

Na de wedstrijd werd er nog lang gediscussieerd en doorgepraat over de wijze waarop Barry Schep de nieuwe vrije bal heeft uitgevoerd. Dit moet een fraaie casus voor het KNKV en de uitlegavonden gaan worden. Feit was wel dat ONDO hierdoor tweemaal uit zo'n vrije bal scoorde.

Doelpunten: Fenna Teunissen (4), Kirsten Post (3), Kitty van der Ende (2), Mathijs Kranenburg (2), Dé Post (2), Jiska de Boer, David Post en Ronald Struijk.