20072008 Zaal 2008/03/29 Ijsselvogels -Avanti 10-17
Mathijs Kranenburg
Kirsten Post
Laura van Leersum
Jiska de Boer
30' Niet bekend Mathijs Kranenburg
30' Niet bekend Kirsten Post
30' Niet bekend Jiska de Boer
30' Niet bekend Laura van Leersum
30' Niet bekend Colin vd Zanden
Jiska de Boer(1)

De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie werd door Avanti winnend afgesloten. In Moordrecht werd IJsselvogels met ruime cijfers verslagen (10-17). Geen van beide ploegen maakte nog kans op een kampioenschap of streed tegen degradatie. En dat was aan het spel te merken. Het was niet echt een wedstrijd om met superlatieven te beschrijven.

David

IJsselvogels was aanvallend onmachtig en had na één helft pas vijf doelpunten gemaakt. Avanti stelde daar acht doelpunten tegenover. Avanti kwam sterk uit de startblokken: de eerste twee aanvallen leverden direct twee doelpunten op. Via een afstandsschot van Kirsten Post en een omdraaibal van Laura van Leersum stond het rap 0-2. Deze marge werd halverwege de eerste helft uitgebreid naar 2-7 via strafworpen van Dé Post en Ronald Struijk en een schot van Fenna Teunissen. De ploegen zochten de kleedkamers op bij een 5-8 ruststand. Er was voor de toeschouwers niet veel te beleven geweest.

Na de rust sloeg Avanti meteen haar slag. Het was weer Kirsten Post die de score opende (5-9). Gevolgd door doelpunten van Dé Post, Mathijs Kranenburg, David Post en Ronald Struijk. Met een stand van 5-13 halverwege de tweede helft zat de wedstrijd in de tas en kon de wedstrijd uitgespeeld worden. Colin van der Zanden en Jiska de Boer mochten de laatste tien minuten nog meespelen en beiden kwamen nog tot scoren. De eindstand werd 10-17.

Doelpunten: Dé Post (4), Ronald Struijk (3), Mathijs Kranenburg (2), David Post (2), Kirsten Post (2), Jiska de Boer, Laura van Leersum, Fenne Teunissen en Colin van der Zanden.