20122013 Zaal 2012/11/24 Victum -Avanti 22-19
Babette Heyblom
Kitty vd Ende
Manon Ballings
Arie Vingerling
60' Tekst Gelukkig afgelopen
59' Strafworp Daan Westmaas(22 - 19)
58' Strafworp Victum(22 - 18)
55' Afstand Victum(21 - 18)
54' Afstand Fenna van Leeuwen(20 - 18)
53' Afstand Victum(20 - 17)
52' Afstand Maaike Hazenkamp(19 - 17)
51' Afstand Babette Heyblom(19 - 16)
47' Afstand Fenna van Leeuwen(19 - 15)
46' Afstand Victum(19 - 14)
45' Afstand Jordi van Zuidam(18 - 14)
41' Afstand Maaike Hazenkamp(18 - 13)
41' Afstand Victum(18 - 12)
40' Afstand Fenna van Leeuwen(17 - 12)
39' Vrije Bal Victum(17 - 11)
36' Afstand Victum(16 - 11)
32' Afstand Victum(15 - 11)
30' Afstand David Post(14 - 11)
30' Strafworp Stefan Hogervorst(14 - 10)
30' Tekst Rust
29' Vrije Bal Victum(14 - 9)
29' Vrije Bal Daan Westmaas(13 - 9)
29' Vrije Bal Victum(13 - 8)
28' Vrije Bal Stefan Hogervorst(12 - 8)
27' Afstand Victum(12 - 7)
27' Afstand Daan Westmaas(11 - 7)
26' Afstand Victum(11 - 6)
24' Korte kans Stefan Hogervorst(10 - 6)
23' Afstand Victum(10 - 5)
23' Afstand Victum(9 - 5)
22' Afstand Daan Westmaas(8 - 5)
22' Doorloop Victum(8 - 4)
20' Afstand Victum(7 - 4)
18' Afstand Victum(6 - 4)
17' Afstand David Post(5 - 4)
16' Vrije Bal Victum(5 - 3)
14' Afstand Victum(4 - 3)
12' Afstand Fenna van Leeuwen(3 - 3)
11' Afstand Victum(3 - 2)
11' Tekst blessure Victum
10' Afstand Stefan Hogervorst(2 - 2)
8' Afstand Victum(2 - 1)
6' Strafworp Victum(1 - 1)
5' Korte kans David Post(0 - 1)
0' Tekst We zijn begonnen
Babette Heyblom(1)

Victum IGCN heeft door een 22-19 overwinning op Avanti alleen de koppositie in Overgansklasse C genomen.  EKVA verpeelde een punt bij Vriendenschaar en staat nu op de tweede plaats op 1 punt.

Avanti had het moeilijk met de tegenstander. Stefan en Daan werden zeer strak verdedigd en kwamen daardoor moeilijk tot scoren. In de beginfase veel balverlies bij beide ploegen en het eerste doelpunt laat lang op zich wachten.  David brengt na een minuut of 6 Avanti op voorsprong. Dit zal de enige keer blijven dat Avanti op voorsprong staat in de wedstrijd. Tot 3-3 kan Avanti nog bijblijven maar Victum loopt langzaam uit naar 4 doelpunten voorsprong bij rust , 14-10.

Het eerste schot in de tweede helft van David is gelijk raak en het Avantipubliek krijgt er weer wat geloof in. Veel dichter kan Avanti echter niet komen. Tot 18-14 een kwartier voor tijd blijft het verschil 4 doelpunten. Jordi komt dan in het veld en zijn eerste schot treft ook gelijk doel. Fenna, Babette en Maaike brengen Avanti weer terug in de wedstrijd tot 19-17. Dan draait een doorloop van Jordi uit de korf en kort daarop ook nog een afstandschot. Wat een pech. De 20-17 van Victum is dan de nekslag voor Avanti. Fenna zorgt nog wel voor 20-18 van afstand maar dichter kan Avanti niet meer komen. Eindstand 22-19.

Doelpunten: Fenna, Steef en Daan (4), David (3) , Maaike (2), Babette en Jordi