20112012 Zaal 2012/02/25 Oost Arnhem -Avanti 24-19
2012/02/25 Oost Arnhem -Avanti 24-19
Babette Heyblom
30' Niet bekend Stefan Hogervorst
30' Niet bekend Jordi van Zuidam
30' Niet bekend Babette Heyblom
30' Niet bekend Maaike Hazenkamp
30' Niet bekend Kitty vd Ende
Babette Heyblom(1)

Avanti heeft in Arnhem met 24-19 van OA / Hotel Warnsborn verloren. Na twee mooie overwinningen op Rohda en BEP kon de succesvolle week niet voortgezet worden in Arnhem. Een mindere wedstrijd leverde na een 15-12 achterstand bij rust een 24-19 eindstand op.

Jordi van Zuidam speelde deze middag in de basis omdat Ronald Struijk op vakantie is. Jordi kwam bij zijn debuut in de basis tot drie doelpunten. Voor zowel Oost Arnhem als Avanti stond er niets meer op het spel anders dan de gebruikelijke eer. Avanti had in de thuiswedstrijd ook al verloren van Oost Arnhem, maar toen net met één punt verschil. Het was destijds de wedstrijd waar in drie minuten een 22-19 voorsprong was weggegeven. Deze middag waren de verschillen groter en speelde Avanti geen beste wedstrijd.

Doelpunten: Stefan Hogervorst (5), Dé Post (5), Jordi van Zuidam (3), David Post (2), Kitty van der Ende, Maaike Hazenkamp, Babette Heijblom en Fenna Teunissen.

Avanti sluit over twee weken het zaalseizoen af met een uitwedstrijd tegen AW.DTV.

AW.DTV is door het verlies tegen DSC er nog niet in geslaagd het kampioenschap binnen te slepen. Zondag 4 maart krijgen zij een nieuwe kans tegen het nog puntloze Tilburg.

Triaz - Tilburg    28-23
AW.DTV - DSC   19-23