20172018 Veld 2018/04/21 Avanti| Flexcom - HKV Ons Eibernest 24-16
2018/04/21 Avanti| Flexcom - HKV Ons Eibernest 24-16
Sijmen van den Bergh
Manon Ballings
Lisanne Bosma
Nikki Klijn
69' Afstand HKV Ons Eibernest(24 - 16)
68' Afstand HKV Ons Eibernest(24 - 15)
64' Vrije Bal (4e doelpunt)Nikki van Trigt(24 - 14)
63' Afstand Sophie Donkervoort(23 - 14)
62' Afstand (6e doelpunt)Stefan Hogervorst(22 - 14)
62' Vrije Bal HKV Ons Eibernest(21 - 14)
58' Afstand HKV Ons Eibernest(21 - 13)
58' Afstand (3e doelpunt)Nikki van Trigt(21 - 12)
57' Afstand HKV Ons Eibernest(20 - 12)
57' Afstand Sijmen van den Bergh(20 - 11)
56' Tekst Sijmen van den Bergh komt in het veld voor Jordi van Zuidam
55' Strafworp (3e doelpunt)Rick van den Blink(19 - 11)
55' Afstand (2e doelpunt)Rick van den Blink(18 - 11)
54' Afstand HKV Ons Eibernest(17 - 11)
53' Afstand HKV Ons Eibernest(17 - 10)
48' Tekst Manon Ballings komt in het veld voor Lisanne Bosma
47' Afstand HKV Ons Eibernest(17 - 9)
47' Afstand (2e doelpunt)Nikki van Trigt(17 - 8)
45' Afstand (3e doelpunt)Jordi van Zuidam(16 - 8)
41' Afstand HKV Ons Eibernest(15 - 8)
38' Afstand HKV Ons Eibernest(15 - 7)
37' Afstand (6e doelpunt)David Post(15 - 6)
36' Afstand (5e doelpunt)Stefan Hogervorst(14 - 6)
36' Afstand (4e doelpunt)Stefan Hogervorst(13 - 6)
34' Afstand (5e doelpunt)David Post(12 - 6)
33' Korte kans (4e doelpunt)David Post(11 - 6)
31' Afstand (3e doelpunt)Stefan Hogervorst(10 - 6)
29' Strafworp (2e doelpunt)Jordi van Zuidam(9 - 6)
27' Tekst Lisanne Bosma komt in het veld voor Manon Ballings
27' Doorloop Nikki van Trigt(8 - 6)
25' Strafworp Rick van den Blink(7 - 6)
19' Korte kans (2e doelpunt)Stefan Hogervorst(6 - 6)
9' Afstand HKV Ons Eibernest(5 - 6)
8' Afstand HKV Ons Eibernest(5 - 5)
8' Korte kans (3e doelpunt)David Post(5 - 4)
7' Afstand Jordi van Zuidam(4 - 4)
7' Afstand HKV Ons Eibernest(3 - 4)
6' Strafworp HKV Ons Eibernest(3 - 3)
6' Afstand (2e doelpunt)David Post(3 - 2)
5' Afstand Stefan Hogervorst(2 - 2)
5' Afstand HKV Ons Eibernest(1 - 2)
2' Afstand David Post(1 - 1)
1' Afstand HKV Ons Eibernest(0 - 1)
Sijmen van den Bergh(1)

Na 189 dagen zonder kan Avanti eindelijk weer het zoet van een overwinning smaken. De laatste overwinning was op 14 oktober vorig jaar op Wageningen.Onder heerlijke omstandigheden heeft Avanti het tegen hekkensluiter HKV Ons Eibernest alleen in de beginfase lastig. Tot 6-6 blijven de ploegen aan elkaar gewaagd maar dan is het verzet van HKV Ons Eibernest gebroken. Avanti sprint dan  weg naar een ruime 12-6 voorsprong bij rust.

Hierrrr...

Ook in de tweede helft is HKV Ons Eibernest niet bij machte dichterbij te komen. Avanti loopt zelfs uit naar 17-8. Nummertje 17 is een fraaie van Nikki van Trigt die na het zelf binnenhouden van de bal aan de achterlijn, de eerste bal die zij voor de korf in handen krijgt binnenschiet.

Rick voor nummertje 624

Met de strafworp voor 19-11 door Rick is hij de tweede speler die Dé Post dit jaar op de topscorersranglijst voorbijsteekt en staat nu op de tweede plek achter Stefan.

NrNaamTotaalWedstrGemAFDLSWVBKKNB
1Stefan Hogervorst659205(3.21)31026892233179
2Rick van den Blink624111(5.62)221311002812232
3Dé Post623180(3.46)711331610492
4Ronald Struijk595197(3.02)79328714464
5Jordi van Zuidam570136(4.19)22527942419181

Het verschil van 8 doelpunten blijft tot de eindstand van 24-16.Door het verlies van koploper SCO tegen Tempo slinkt de afstand tot SCO naar drie punten, en SCO komt nog naar Pijnacker.  Volgende week met de bus naar NIC in Groningen.

Doelpunten : David Post en Stefan Hogervorst(6),  Nikki van Trigt(4) , Jordi van Zuidam en Rick van den Blink(3), Sijmen van den Bergh,Sophie Donkervoort

Hoogspringles Manon

Deze overwinning is voor Bram.

Foto's

Uitslagen: Nic. / Alfa-college - Groen Geel 21 - 31 Wageningen - Oost-Arnhem 21 - 22 Tempo - SCO  23 - 19