20142015 Zaal 2015/01/17 Avanti - ODIK 31-11
2015/01/17 Avanti - ODIK 31-11
Cherrel Tonkes
58' Afstand David Post(31 - 11)
52' Korte kans Nikki van Trigt(30 - 11)
50' Afstand Stefan Hogervorst(29 - 11)
47' Afstand Stefan Hogervorst(28 - 11)
45' Tekst Jordi van Zuidam komt in het veld voor Thomas Reijgersberg
44' Afstand ODIK(27 - 11)
42' Strafworp Rick van den Blink(27 - 10)
38' Afstand Sophie Donkervoort(26 - 10)
34' Afstand ODIK(25 - 10)
32' Afstand Rick van den Blink(25 - 9)
31' Afstand Nikki van Trigt(24 - 9)
30' Afstand Sophie Donkervoort(23 - 8)
30' Afstand ODIK(23 - 9)
30' Tekst 2e helft begonnen
28' Afstand Cherrel Tonkes(22 - 8)
28' Afstand ODIK(21 - 8)
28' Afstand Stefan Hogervorst(21 - 7)
28' Afstand Stefan Hogervorst(20 - 7)
27' Afstand ODIK(19 - 7)
27' Afstand Nikki van Trigt(19 - 6)
26' Strafworp ODIK(18 - 6)
26' Afstand Stefan Hogervorst(18 - 5)
24' Afstand ODIK(17 - 5)
24' Afstand ODIK(17 - 4)
24' Afstand Fenna van Leeuwen(17 - 3)
22' Korte kans Thomas Reijgersberg(16 - 3)
21' Afstand ODIK(15 - 3)
21' Afstand Cherrel Tonkes(15 - 2)
18' Afstand Sophie Donkervoort(14 - 2)
18' Afstand Fenna van Leeuwen(13 - 2)
17' Doorloop Rick van den Blink(12 - 2)
16' Afstand David Post(11 - 2)
15' Strafworp Stefan Hogervorst(10 - 2)
13' Afstand Fenna van Leeuwen(9 - 2)
12' Afstand David Post(8 - 2)
12' Afstand David Post(7 - 2)
10' Afstand Thomas Reijgersberg(6 - 2)
10' Afstand Fenna van Leeuwen(5 - 2)
8' Strafworp Rick van den Blink(4 - 2)
6' Afstand Nikki van Trigt(3 - 2)
4' Afstand Stefan Hogervorst(2 - 2)
4' Afstand ODIK(1 - 2)
2' Afstand Rick van den Blink(1 - 1)
2' Afstand ODIK(0 - 1)
0' Tekst We zijn begonnen
Thomas Reijgersberg(2)

Een monsteroverwinning voor Avanti in de wedstrijd tegen ODIK. De Barnevelders werden in de eerste helft volledig van het veld geschoten en gingen geslagen met een onwaarschijnlijke 22 – 8 achterstand naar de kleedkamer. Doordat de druk er in de tweede helft er volledig af was slaagde Avanti er niet in het doelpuntenfestijn voort te zetten. In de tweede helft slechts 9 scores voor Avanti voor een eindstand van 31-11. Geen record, want vorig zaalseizoen werd Ijsselvogels met 30-8 verslagen.

Stefan

Avanti begint stroef aan de wedstrijd. In de 3e minuut wordt al voor de eerste keer de schotklok overschreden. En het is ODIK dat een 0-1 en 1-2 voorsprong kan nemen na 5 minuten. Dat is dan ook gelijk de laatste keer dat ODIK op voorsprong komt in de wedstrijd. Het is Avanti dat daarna als een pletwals over ODIK dendert. Na 20 minuten in de eerste helft hebben zelfs alle 8 spelers al een keer gescoord. ODIK geeft verdedigend veel ruimte weg en daar weten de voorwaartsen van Avanti wel raad mee. Er wordt vanuit alle standen raakgeschoten. En als er een keer gemist wordt is de rebound bijna altijd voor Avanti.

Nikki

In de laatste 10 minuten voor de rust scoort Avanti maar liefst 10 keer. Ongekend, en het ene doelpunt is nog mooier dan het andere. Rick met een prachtige doorloop, Thomas onder de korf, alle dames van afstand en Stefan vanaf de zijlijn. Te veel om op te noemen. Bij rust is het een recordscore van 22-8. Meer nog dan de 19-6 bij rust kort geleden tegen de Meervogels.

Thomas

Als de scheidsrechter al enige tijd voor de tweede helft ingefloten heeft staan alleen de Avantispelers nog op het veld. ODIK  heeft wat meer tijd om de klap van de eerste helft te verwerken. Maar uiteindelijk gaat de tweede helft toch van start.  Helaas is dit geen schim van de eerste helft. Doelpunten vallen nog mondjesmaat Avanti komt maar tot 9 scores in de 2e helft. Jammer voor het publiek. De 2emhelft wordt plichtmatig door beide ploegen uitgespeeld.

Thomas valt kort voor het einde van de wedstrijd nog uit met een lichte blessure en wordt vervangen door Jordi. De eindstand wordt 31-11.

Fenna

Een prachtig resultaat. Met een doelsaldo van gemiddeld +10 per wedstrijd is het kampioenschap nog een kwestie van tijd.

Met 5 doelpunten in deze wedstrijd heeft Rick zich nu naast Daan en Dé geschoten in de topscorerslijst. Als hij zo doorgaat kan hij zelfs de 100 halen in deze zaalcompetitie.

Nr Competitie Naam Totaal Wedstr Gem AF DL SW VB KK NB
1 20082009 Zaal Dé Post 65 15 (4,33) 0 0 0 0 0 65
2 20132014 Zaal Daan Westmaas 65 13 (5,00) 40 1 9 8 5 2
3 20142015 Zaal Rick vd Blink 65 9 (7,22) 18 1 9 3 0 34
4 20102011 Zaal Ronald Struijk 63 15 (4,20) 13 1 2 5 2 40
5 20122013 Zaal Daan Westmaas 63 14 (4,50) 27 3 19 6 4 4

Doelpunten: Stefan Hogervorst (7), Rick van den Blink (5), Fenna van Leeuwen (4), David Post (4), Nikki van Trigt (4), Sophie Donkervoort (3), Thomas Reijgersberg (2) en Cherrel Tonkes (2)

De Meervogels - Tjoba  22-24
Nieuwerkerk - Rapid  25-25
Tempo - Sporting Trigon  23-27